Contactati localurile prin email sau telefon pentru a programa o vizita, unde reprezentantii acestora vor putea raspunde la toate intrebarile pe care le aveti (luati cu dumneavoastra un pix si o agenda sa va luati notite). Daca este posibil, incercati sa vizitati localul cand este pregatit pentru nunta. Astfel, veti putea evalua marimea acestuia odata ce toate aranjamentele au fost facute( mesele, DJ-ul sau trupa, masa mirilor, precum si celelalte component). Nu veniti cu intreaga familie pentru vizita initiala. In timp ce parerile familiei si ale domnisoarei de onoare sunt importante, limitati-va la prima intrevedere la partenerul de viata (si planificatorul de nunta, daca aveti unul). Selectarea localului este o alegere personala, care va da tonul intregului eveniment.

Nu rezervati primul local pe care il vedeti. Poate doriti sa terminati cat mai repede cu asta, dar credeti-ma ! Alegeti cel putin trei localuri care s-ar potrivi stilului si bugetului dumneavoastra; apoi notati in dreptul fiecaruia argumente pro si contra. Promit ca asta va face procesul mai usor si mai amuzant ! In plus, obtinerea unor cotatii de pret din partea mai multor localuri va vor asigura ca veti alege valoarea cea mai buna.

Aveti in vedere si toate spatiile de care veti avea nevoie (ceremonie, cocktailuri, masa, dans). Ganditi-va cum sa utilizati salile pentru diferite scopuri – ar trebui sa existe o continuitate de la una la alta. Daca va casatoriti religios in acelasi loc, va veti salva de bataile de cap ale altor taxe, precum si transportul de la o locatie la alta.

Fotografiati si filmati pe telefonul mobil toate elementele care v-au placut si displacut la fiecare local in parte. (Daca vizitati mai multe locatii in decursul a catorva zile, ajuta sa fotografiati un semn, exteriorul fiecarul local pentru a nu le incurca).

Vizitati fiecare local cu sufletul deschis. Deseori, cuplurile ajung sa rezerve un local care parea asa si asa in poze, deoarece acestea nu reflectau realitatea, sau pur si simplu se indragostesc de ceva la care nu s-au asteptat initial.

Cereti referinte. Multe localuri au pastrat relatii bune cu fostii client care vor fi mai mult decat fericiti sa va ofere detalii despre experienta avuta. Intrebati despre servicii – a fost cineva cu care nu s-au inteles? Ori si-au dat toata silinta sa se asigure ca evenimentul va fi un mare succes? Cum a fost mancarea? Ar fi facut ceva diferit?

Acordati atentie speciala luminii. Daca un local este prea intunecat, va fi o problema pentru fotograful dumneavoastra sa captureze toate detaliile pentru care ati muncit atat de mult. Va trebui sa aflati, de asemenea, daca localul pe care il aveti in vedere ofera lumini aditionale cum ar fi lumini in podea, lumini inteligente sau va trebui sa contactati un furnizor specializat.

 

Trimiteti un email de multumire reprezentalului localului impreuna cu o recapitulare a ceea ce ati discutat de fiecare data. Astfel, totul ramane scris, si nu veti uita.

Salinunta.net va poate ajuta sa va gasiti localul ideal pentru nunta dumneavoastra. Pe acest website va veti putea face o parere despre ce aspecte ar trebui sa va intereseze atunci cand inchiriati un salon de nunta.