Există lucruri care pur și simplu nu trebuie să lipsească din anumite locuri. Pentru ca situația să fie interesantă, dorim să vă prezentăm și noi 3 lucruri. însă 3 lucruri la care nu v-ați fi gândit niciodată. 

 

Așadar, să vedem împreună 3 lucruri care nu trebuie să lipsească din baia dumneavoastră pentru ca dumneavoastră să aveți confortul necesar, să fiți în siguranță și să aveți o baie dotată profesionist. 

1. Rigolele – aceste elemente ale sistemului de drenaj vă asigură că baia dumneavoastră nu se va inunda și toată apa se va scurge pe sistemul de canalizare. Acestea trebuie să fie de calitate și să fie montante perfect pentru a putea să-și îndeplinească scopul. 

2. Sifoanele de duș – acestea nici nu au cum să lipsească odată ce aveți dușul instalat. Pe unde altundeva să se scurgă apa?

3. Sifoanele de pardoseală și capacele. Vezi de ce nu pot acestea să lipsească. Încearcă să închizi unul în timp ce apa se scurge. Nu credem că vrei să repari tavanul vecinului de sub tine. Așa încât ar trebui să ai grijă și la calitatea acestora. 

 

Acestea sunt cel puțin 3 lucruri care nu trebuie să lipsească dintr-o baie. Ai grijă când cumperi casa sau apartamentul să te asiguri de acest lucru!