Omul de afaceri a devenit una dintre cele mai controversate persoane din Romania. In urma unei investigatii jurnalistice care a dezvaluit ca firma lui vindea produse dezinfectante diluate catre spitale de foarte multi ani de zile. Acesta a fost in atentia presei si s-a aflat pe primele pagini ale ziarelor multe zile. Dupa ce scandalul a izbucanit in presa, Guvernul a inceput sa faca controale in toate spitalele, ceea ce a demonstrat ca dezinfectatii cumparati de la omul de afaceri sunt ineficienti in combaterea germenilor. Prin urmare, dezinfectatii au fost interzisi, iar firma a fost inchisa.

Cei de la Procuratura Generala din Bucuresti a pornit ancheta impotriva acestuia si au actionat conform legii. Compania a fost a tatalui sau, un farmacist sef. Dupa 2005, aceasta a fost preluata in totalitate de fiul sau, iar cotractele au inceput sa sa fie tot mai multe. Duminica dupa-amiaza, omul de afaceri al companiei de dezinfectanti din Romania, a murit intr-un accident de masina. Acesta a fost gasit mort dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere au aratat ca impactul a fost atat de puternic, incat echipele de salvare care s-au dus la locul accidentului, l-au gasit complet desfigurat. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unei posibile sinucideri. Exista si posibilitatea ca afaceristul sa fi pierdut controlul autovehiculului pentru ca la locul accidentului nu s-a gasit nicio urma de frana.

Oamenii de la locul accidentului, au declarat ca omul de afaceri cu varsta de 41 de ani, conducea cu aproape 150 km/h cand a intrat intr-un copac si a decedat. Surse din anturaj afirma ca acesta era un sofer foarte bun si de aceea achetatorii se gandesc ca a fost vorba despre sinucidere. omul de afaceri declarase ca se va retrage, iar Luni trebuia sa fie audiat, existand posibilitatea de a fi retinut. Sistemele de supraveghere din localitatea in care s-a produs accidentul au demonstrat ca omul de afaceri nu se grabea si conducea regulamentar. Pentru ca acesta a fost gasit desfigurat si nu putea fi recunoscut. Desi sotia a confirmat ca el este, acestuia i se vor face analize ADN pentru a fi siguri de identitatea lui. Cu doua saptamani in urma, acesta si-a refacut testamentul, lasand bunurile fetitei din prima casnicie, baiatului din a doua casnicie si o parte actualei sotii. Acesta reprezinta alt indiciu ca omul de afaceri se gandea la sinucidere.