Cursurile de marketing online pentru avansati de la DallesGO sunt concepute ca fiind o continuare a modului de incepatori de aici sau o perfectionare pentru cei care au baza acest domeniu si care vor sa invata pana la statului de expert in marketing online.

Cum te vei perfectiona la cursurile de marketing online pentru avansati si de ce sa le faci?

In cele 3 luni interactive, la cursurile de marketing online pentru avansati vei invata cum sa scoti in evidenta intr-un mod unic si diferit fata de concurenta produsul sau serviciul pe care il promovezi, invatand cum sa comunici cu o agentie de publicitate sau cu un specialist in marketing online. De asemenea, la cursurile de marketing online vei intelege cum functioneaza campaniile de Google AdWords si Facebook Ads in asa fel incat vei reusi sa le setezi singur, dar si sa urmaresti in Google Analytics rezultate ce vin din aceste doua cele mai importante canale de promovare din mediul online.

Cursurile de marketing online sunt foarte practice, aplicate de studii de caz concrete si pe probleme reale cu care se confrunta orice business in mediul online in acest moment. Fiecare cursant va avea o serie de teme aplicate pe business-ul de care se ocupa, astfel incat la finalul cursurilor fiecare va sti ce sa imbunatateasca la respectivul business pentru a avea o crestere a vanzarilor.

Partea de Advanced PPC a cursurilor este special dedicata pentru cei care administreaza sau vor sa administreze conturile de Google AdWords si Facebook Ads singur, fara a mai fi nevoie sa apeleze la agentii sau la specialisti.

Partea de Advanced Analytics se adreseaza cursantilor care sunt familiarizati cu Google Analytics si care isi doresc sa exploateze la maximum toate functiile pe care acesta le pune la dispozitie. Lucrurile prezentate la cursul de marketing online te vor ajuta foarte mult sa pui in practica tehnici si principii de tracking avansate, pentru a putea intelege cat mai bine cum functioneaza business-ul in mediul online si cum si unde poate fi acesta imbunatatit. Vei invata si cum se foloseste Googole Tag Manager pentru structurare si personalizarea implementarilor din Analytics. Indiferent de bugetul pe care il investesti sau il coordonezi pentru promovarea pe aceste calea, in cele 3 luni vei invata pe baza unor studii cum sa ai mai multe vanzari cu acelasi buget investit. Vei afla despre setarile avansate ale unui cont de AdWords, despre ce rapoarte trebuie sa urmaresti si despre anumite strategii care iti pot scadea costul per click. Astfel, la sfarsitul cursurilor de marketing online pentru avansati vei putea sa aplici fara probleme toate lucrurile invatate aici pentru a avea rezultate cat mai bune pentru business-ul de care te ocupi.

Cursuri marketing online

Cursurile de marketing online pentru avansati vor avea loc pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. II, din Bucuresti. Pentru mai multe informatii accesati www.dallesgo.ro, trimiteti un mail la info@dallesgo.ro sau puteti apela la numarul de telefon 0769.041.711.