Îți dorești o schimbare la casa ta? Dacă designul interior și exterior actual nu te mai încântă, atunci apelează la profesioniștii în domeniul construcțiilor și obține un cămin de vis! Ficus Construct, una dintre cele mai cunoscute și vechi firme de construcții de pe piață din România, printr-o echipă de profesioniști, te ajută să îți amenajezi casa, dar și spațiile comerciale exact așa cum îți dorești, fără a face vreodată rabat de la calitate.

Finisaje la alegere, soluții fiabile de amenajare a spațiilor interioare și materiale de ultimă generație

Dacă vrei ca lucrările de renovare a casei tale să fie de cea mai bună calitate, atunci apelează doar la experți. Ficus Construct are grijă să își mulțumeacă toți clienții prin oferirea de servicii de construcții și renovare ireproșabile. Fie că vreți să reamenajați un spațiu de mici dimensiuni, fie altele mult mai ample, de tipul celor comerciale, Ficus Construct vă ajută să vă duceți la capăt și cele mai creative idei. Mulțumirea fiecărui client este cea mai mare satisfacție a constructorilor de la Ficus Construct, de aceea, meșterii vor avea grijă să vă renoveze spațiile interioare și exterioare căminului după bunul-plac.

Iar dacă nu aveți idei de reamenajare a spațiilor, experiții de la Ficus Construct vă vor ajuta să obțineți cele mai bune rezultate, prin serviciul de consultanță și proiectare. Astfel, apelând la firma de construcții cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, veți beneficia atât de renovarea casei prin cele mai moderne și profesionale tehnici, precum și de posibilitatea de a vă consulta cu meșterii în privința finisajelor, designului și materialelor care vreți să fie folosite. Pentru un cămin de vis, apelați cu încredere la Ficus Construct!

DESPRE Ficus Construct

Ficus Construct este o firmă de construcții cu o experiență de 20 de ani în spate, timp în care și-a dezvoltat serviciile de construire, finisare, montare de instalații termice și sanitare, electrice, precum și amenajări de curți și grădine. Principalele puncte forte care îi recomandă pe cei de la Ficus Construct drept experți în construcții sunt calitatea lucrărilor, seriozitatea firmei și maleabilitatea în înțelegerea tuturor dorințelor clientului. Pentru a putea beneficia de serviciile Ficus Construct, sunați la numărul de telefon 0722.650.099 sau contactați personalul firmei la adresa de e-mail ficusconstruct@yahoo.com .