Botezul celui mic este un prilej de bucurie atat pentru parinti cat si pentru apropiati, astfel ca  trebuie sa ne pregatim corespunzator din timp pentru a ne asigura ca evenimentul iese asa cum ne dorim. Fiind un eveniment atat de important, va trebui insa sa luam o serie de decizii potrivite in acest sens. Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui eveniment de succes este modul in care alegem sa ii invitam pe cei dragi sa fie partasi la botezul celui mic.
In general este estul de greu sa multumim pe toata lumea, mai ales atunci cand vine vorba despre invitatiile de botez. Desi pentru multi parinti acestea par niste mofturi, in esenta acestea pot fi considerate primele carti de vizita ale celui mic. Pentru a face o alegere cat mai potrivita in acest sens, Invitatie.ro ne da cateva sfaturi esentiale pe care le putem avea in vedere  atunci cand vrem sa cumparam invitatii de botez.
Probabil aspectul care ne intereseaza cel mai mult este cel al pretului care in general variaza in functie de stilul invitatiei, precum is de elementele aditionale pe care le alegem. Este recomandat sa nu luam acest aspect al costurilor drept un factor definitoriu, avand in vedere ca botezul este un eveniment la care participa un numar mult mai restrans de invitati, astfel ca putem opta pentru invitati cat mai atragatoare.
Fiind un eveniment care se petrece intr-un cadru relativ informal, nu vom fi sub nicio forma limitati atunci cand vine vorba despre linii, stiluri, precum si forme pe care sa le alegem pentru invitatie, insa exista cateva indicatii pe care va trebui sa le avem in vedere pentru a nu o transforma intr-un veritabil kitsch.
Culoarea invitatiei se poate adapta foarte usor cu sexul celui mic. Cu alte cuvinte, daca cel mic este fetita este de asteptat sa optati pentru culori precum rosu, roz sau alb, iar daca este baietel, cele mai potrivite culori pentru invitatie sunt albastru verde sau alb. Pentru un efect cromatic mai accentuat puteti realiza tot soiul de combinatii intre aceste culori.
Textul este un element cheie al unei invitatii perfecte. Evitati sa alegeti texte deja create si care de multe ori nu exprima nimic. Optati pentru texte unice pe care le puteti creea chiar dumneavoastra, oferind astfel o nota personala invitatiei.


Invitatii de botez – Invitatie.ro

Din punctul de vedere al stilului, puteti opta pentru invitatii care au alaturat poza celui mic sau diverse imagini si forme. Este indicat sa alegem invitatii vesele avand in vedere natura evenimentului.