In ultimii ani in Bucuresti numarul ansamblurilor rezidentiale a crescut foarte mult, multe dintre ele fiind deja finalizate si chiar vandute noilor proprietari. Totodata multe sunt in curs de finalizare in acest an sau pentru anul urmator in 2016. In acelasi timp alte sunt in stadiu de proiectare. In cele ce urmeaza o sa trec in revista cateva din cele mai cunoscute ansambluri rezidentiale din Bucuresti.

1.Postavarului Rezidential – Zona Titan

Postavarului Rezidential este un ansamblu rezidential in zona Titan ce ofera apartamente de 3 camere. Acesta inca nu a fost finalizat, apartamentele fiind disponibile incepand cu luna august 2015. Aceste apartamente din zona Titan sunt dotate cu toate facilitatile unui apartament modern. Zona Titan este una din cele mai cautate pe piata imobiliara aceasta conferind multiple avantaje. In aceasta zona sunt multe complexe comerciale precum Billa, Auchan, Titan Mall, Parcul Codrii Neamului si nu numai. In ceea ce priveste finisajele, acestea sunt la alegere si incluse in costul apartamentului. Finisajele se pot alege dintr-o gama larga. Aceste apartamente cu 3 camere din Titan se pot cumpara prin programul Prima Casa iar zona in care se afla aceste apartamente este una plina de verdeata si parcuri. Acest ansamblu rezidential garanteaza returnarea avansului in situatia in care clientul se razgandeste din diverse motive. In acest imobil compartimentarea este una spatioasa in astfel de apartamente fiind loc pentru intreaga familie fie ca aceasta e formate din 2, 3 sau 4 membrii.

2.Avrig Rezidential – Zona Piata Iancului

Zona Iancului este una din cele mai populate zone ale Bucurestiului. Din aceasta zona se poate merge usor in zone precum Obor, Stefan cel Mare, Socului foarte usor cu mijloace de transport precum RATB si Metrou fiind distanta de doar 2,3 statii. Ansamblul rezidential Avrig Rezidential dispune de apartamente de 2, 3 si 4 camere adresandu-se unei plaje de potentiali cumparatori de la oameni care doresc sa isi cumpere un apartament la familii formate din 3 sau 4 membrii. Preturile pentru apartamentele de 2 camere incep de la 65.000 de euro iar cele cu 3 camere incep de la 77.000 de euro. Facilitatile oferite de acest ansamblu sunt reprezentate de faptul ca se pot personaliza apartamentele prin alegerea finisajelor dupa propriul plac. Baile sunt echipate cu obiecte sanitare de ultima generatie. Totodata aceste apartamente sunt dotate cu centrala termica individuala. Si nu in ultimul rand imobilul din Postavarului dispune de lift Kleeman. Totodata acest imobil din zona Piata Iancului dispune de spatiu verde pentru locul de joaca al celor mici.

3. Central Apartments – Zona Tineretului

Zona Tineretului este una din acele zone bune ale Bucurestiului din mai multe puncte de vedere. Unul din avantajele acestei zona este parcul ce ii poarta numele, spatiul verde fiind foarte larg ca marime. Totodata zona este una din care se ajunge foarte usor in Piata Unirii, Centrul vechi, doua zone foarte populate in Bucuresti unde se poate ajunge usor cu metroul distanta dintre Tineretului, de o parte si cele doua zone, de cealalta parte fiind de doar o statie.