Ceasurile de perete de la Henderson nu sunt simple ceasuri. Ele sunt atat obiecte cu functie practica dar totodata au un aspect estetic pronuntat. Daca vrei sa achizitionezi un ceas de perete nou Henderson are solutia perfecta pentru tine. Pentru ca pe langa mobilier de cea mai buna calitate la preturi corecte ai o gama vasta de articole decorative si de uz casnic pe site-ul lor. Astfel pe Henderson poti gasi la categoria articole casa, ina afara de ceasuri de perete ai cuiere, cutii depozitare, decoratiuni de perete, figurine, oglinzi, rame foto. Mai poti gasi pe Henderson covoare, mochete, perdele, draperii si tapet.

Ceas de perete si alte articole pentru casa pe Henderson

Exista atatea modele pe Henderson, incat iti va placea sa ai cate un ceas de perete in fiecare incapere a locuintei. Un model de ceas de perete original este cel in seria de cate 4 ceasuri de diferite dimensiuni cu cadranul in forma de roti zimtate ce imita mecanismul de ceas vechi. Un joc contrastant de culori alb negru face ca acest ceas sa fie foarte antrenant. Cele doua cadrane mari se completeaza reciproc, unul avand orele de la 1 la 12 celalalt de la 13 la 24. Cele doua cadrane mai mici sunt cu cifre romane. Acest ceas cu certitudine va scoate din monotonie caminul tau.

Zodiac este un ceas de perete atipic. Dupa cum ii spune si numele are imprimate pe cadran constelatiile semnelor zodiacale dispuse in cerc formand chiar cadranul ceasului, conturat de cifrele romane ale orelor. Acest ceas este de o artisticitate aparte. Materialul este unul de calitate superioara, cristal netemperat, gravat in acid albastru oriental. Se prezinta cu o serigrafie artistica argintie.

Dialma Brown Rasina este un ceas de perete cu elemente clasice, antichizat. Cifrele romane, negre, dispuse pe marginile cadranului patrat sunt evidentiate de rama dubla de culoare gri metalizat. Este disponibil si pe varianta cu cadran rotund, in aceasta ultima varianta avand un aspect princiar. Un ceas de perete artistic este il Baccio. Daca esti pasionata de arta autentica, ai acum posibilitatea de a achizitiona acest ceas care are pe cadran faimosul tablou al lui Klimt, Sarutul. Dimensiunile ceasului sunt de 60×60 cm.

Henderson este unul dintre cele mai aprovizionate magazine online de mobila. Cu un portofoliu de produse de la peste 400 producatori internationali, isi propune sa fie unul dintre cei mai mari retaileri din Romania. El aduce mobila din numeroase tari precum Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Polonia dar si Italia, Spania, India. Daca ti-a placut un anumit model, o anumita canapea sau masa ori un coltar, dar doresti la alta dimensiune ori in alta culoare, nu ezita sa ii contactezi. Ei pot realiza la comanda la cerere, dupa un anumit tipar, modelul dorit de tine in fabrica lor proprie.