Magazinul online de mobila Henderson comercializeaza sute de modele de canapele fixe, extensibile sau pentru birou, iar efortul de a prezenta cateva sugestii dintr-un portofoliu atat de extins presupune un efort considerabil.

Spre exemplu, dintre cele 56 de modele de canapele extensibile create de firme precum Doimo Salotti, Modalto, Samoa sau Tomasucci, este destul de dificil de ales, in contextul unor criterii multiple.

Clientii care au preferat canapelele extensibile in trecut, au apreciat in mod deosebit modelul de canapea extensibila Cosmopolitan fabricat de Tomasucci, de culoare albastra, ce poate fi livrata oriunde in tara in aproximativ sapte zile de la finalizarea comenzii, pentru un pret de 2246 de lei.

Sute de varietati de canapele fixe

In prezent spre deosebire de modelele extensibile, Henderson ofera peste 500 de modele de canapele fixe realizate din materiale diverse, insa fara a se face vreo concesie calitatii sau elegantei design-ului.

Multe dintre aceste canapele se vand doar la comanda, dupa specificatiile fiecaruia, insa precedentii amatori de modele fixe au preferat gama Aldridge de la Eichholtz, cu cel mai popular model de culoare alba costand putin peste 11000 de lei.

Canapelele de birou de la Henderson

Acest magazin online are in portofoliul sau si canapele birou numarand mai bine de 30 de modele, la preturi intre 3110 si 17820 RON.

Dintre toate modelele de birou, cel mai popular este varietatea Flare de la Samoa, costand 5708 RON.

Henderson: mai mult decat canapele

Chiar daca oferta de canapele extensibile sau fixe este una impresionanta, Henderson se doreste a fi un univers mult prea extins pentru a se limita la cateva articole de mobilier.  Dintre produsele adiacente se pot aminti coltarele si banchetele, insa din doar cateva click-uri puteti trece, spre exemplu, de la mobilier pentru birou la accesorii de gradina sau corpuri de iluminat.

Constrangerile unui magazin traditional, care ar fi avut spatiu doar pentru expunerea de canapele extensibile, fixe sau de birou nu se aplica mediului online care, dupa cum se demonstreaza in cazul Henderson, nu are limite precise.