Puteti sa va bucurati de o  gradina spatioasa ori de una cu dimensiuni mici si tot ce va trebuie e un strop de creativitate si sa va lasati imaginatia sa zboae. Mai jos va vom explica prin care metode unice va puteti decora gradinile creativ. Doriti sa faceti economii sau sa aveti ceva unic care sa poata fi admirat? Atunci tot ceea ce va trebui sa faceti este sa apelati si la sfaturile noastre pentru amenajarea gradinilor in mod unic. Va recomandam sa utilizati mobila de lemn.

Daca sunteti creativi puteti sa alegeti si sa decorati gradinile cu obiecte reciclate cum sunt crengutele, vasele din lut si suporturile, dar si cu autorul bucatilor de lemn se pot realiza figurine din lemn. Incaltamintea este ideala si pentru a planta flori in ea. O fantana arteziana nu trebuie sa lipseasca din gradini indiferent cat de mare sau cat de mica este. De asemenea nu trebuie sa cheltuiti mult pentru asemenea fantani ci trebuie sa fiti creativi. Fantanile se pot face si in mijlocul iazurilor si se pot pune pestisori iar fantana poate sa fie facuta din pietre. In cazul in care nu aveti, pe treptele de la scara puteti sa puneti stripitori si galeti si apa curge astgel din treapta in treapta pana la flori si ajuta si la udatul florilor.

Din gradini nu trebuie sa lipseasca nici mesele si scaunele de lemn rustice. Acestea vor amplifica aspectul pe care il are gradina si ii vor da acesteia stil. Gradina va avea un plus de frumusete in momentul in care reconditionati obiectele vechi si le puneti in ea. Aceste obiecte ofera gradinii un aspect personal. Aveti cumva cateva cauciucuri de la masina ce trebuie sa fie aruncate? Nu este necesar! In primul rand ele pot sa fie utilizate din nou ca si ghiveci in cazul in care sunt vopsite cu mai multe culori. Impreuna cu ele putem pune si o piesa indispensabila in locul de joaca al copiilor, si anume leaganele.

 

Principalul material pentru mobila rustica e lemnul. Firma noastra produce movila rustica de exterior in mai multe stiluri. Piesele de mobila sunt tratate cu mai multe substante toxice care protejeaza lemnul. Rolul lor este acela de a oferi lemnului o nuanta atractiva de maro sau de auriu care se va pune in valoare mai ales in zilele cu soare.