Sunteti logoditi sau pe cale sa o faceti? Felicitari ! Sunteti pe cale sa experimentati cea mai tare zi din viata voastra.

Nuntile sunt minunate. La ce alta ocazie reusesti sa-ti aduni toate cunostintele, sa pui la cale o mare petrecere, si sa dansezi toata noaptea? Si totul in cinstea faptului ca ai ales sa iti unesti destinul cu cea mai uimitoare persoana pe care o cunosti. Cu siguranta este cea mai buna situatie castig-castig.

Dar…Si uram sa mentionam si un dar.

Gasirea localului unde toate acestea vor avea loc poate fi dificila. De aceea am pus laolalta aceste sfaturi si ponturi incercate si testate pentru a te ajuta sa gasesti localul de nunta ideal.

Fixeaza un buget preliminar

Imi pare rau ca incep cu ceva plictisitor, dar trebuie mentionat. Bugetul tau va creiona stilul localului cu care vei lucra. Folosesc cuvantul preliminar deoarece, din experienta noastra, a doamnelor care au trecut prin experienta planificarii nuntii, realizam ca in ciuda intentiilor bune, bugetele de nunta au tendinta sa creasca. Explozia bugetului este o boala contagioasa care afecteaza 98% dintre mirese, ne-a afectat inclusiv pe noi.

Cu toate acestea, merita sa decideti ce cheltuieli merita facute pentru un local si incercati sa va tineti de acest plan. Atunci cand alegeti un local, luati aminte ce servicii sunt platite – este nevoie sa inchiriati mese si scaune? Nu va lasati descoperiti cu taxe surpriza – intrebati reprezentantii localului ce anume trebuie adus in plus pentru a va face o idee corecta a pretului de inchiriere.

Incercati sa stabiliti unde vreti sa va casatoriti

Doriti cu ardoare o anume destinatie? Nu va blamam. Multe cupluri sarbatoresc nunta departe de casa, transformand-o intr-o petrecere de cateva zile.

Restrangand regiunile unde ati dori sa va casatoriti, veti face mai usoara cautarea localului de nunta. Luati in considerare disponibilitatea cazarii, cat de departe sunt dispusi sa calatoreasca oaspetii dumneavoastra si cat de mult ii va costa. Verificati pe website-ul regiunii respective daca vor avea loc evenimente majore in perioada nuntii dumneavoastra, intrucat este posibil sa fie o lipsa de locuri de cazare in acea perioada – luati aminte sa evitati acele date.

Tineti minte, cu cat o sa alegeti o locatie mai izolata, cu atat piata furnizorilor de nunta o sa fie mai mica (de exemplu cantareti, florarii etc.)

Utilizati Google in mod creativ

 

Un truc pe care il folosim sa gasim localuri de nunti izolate este sa introducem o regiune plus cuvantul nunta in Google (ex. ‘Sibiu+nunta’). Apoi, click pe imagini Google si derulati pozele nuntilor care au avut loc in regiune. Deseori veti ajunge pe blogurile fotografilor locali infatisand pozele nuntilor ce au avut loc in locatii incantatoare pe care nu le-ati fi gasit printr-o cercetare standard pe Google.

Daca sunteti in cautarea unui local pentru nunti, puteti vizita catalogul Salinunta.net. Mai multe informatii similare gasiti pe acest website.