Săli pentru organizarea nunților în Arad

 

            În Arad există mai multe localuri și restaurante frumoase pentru organizarea nunților.Dacă doriți să organizați o nuntă în Arad puteți să alegeți Salonul Marem www.salinuntiarad.ro . Acest salon are o sală nouă decorată în maro sau în alb cu o parcare mare pentru toți invitații care vin la nuntă să petreacă alături de miri o noapte frumoasă de neuitat. Pe lângă salon se află și un loc de joacă special amenajat pentru copii invitaților. Nu vă mai rămâne dumneavoastră decât să admirați această frumoasă zonă din Arad.

            Dacă doriți să organizați o nuntă și mai frumoasă și personalizată puteți să alegeți ca locație sala Expo Arad Internațional. Pentru nunta dumneavoastră puteți să decorați pereții acestei săli în ce culori doriți. Mâncarea servită la nuntă invitaților de către bucătari va fi de mai multe feluri foarte bine aleasă și de foarte bună calitate. Spațiul mare din această sală poate să găzduiască aproximativ 1400 de oameni într-o singură hală. Această locație are și un spațiu mare pentru dans unde invitații noștrii pot să petreacă întreaga noapte până în zorii zilei.

            În Arad există o locație mai puțin cunoscută pentru organizarea nunților care este Hanul de la Rascruce. Acest restaurant are în jur de 150 de locuri, are pereții și tavanul este colorat în alb care se va putea decora ușor de către miri în ce culori vor dori ei. În exteriorul acestui hotel invitații noștrii se vor putea bucura de o frumoasă terasă și de un covor înierbat unde se va putea organiza atât petrecerea nunții cât și cununia religioasă.

 Hanul de la Rascruce www.salinuntiarad.ro  mai poate amenaja pe spațiul înierbat și un cort de nuntă. Hanul aceasta va oferi și cazare invitaților veniți din județele îndepărtate și va fi pusă la dispoziție și o parcare gratuită pentru mașinile invitaților noștrii.

            Pentru organizarea nunților în Arad foarte bun este și restaurantul Subcetate care are o capacitate de aproximativ 150 de locuri.

Culorile utilizate în decorarea acestui restaurant sunt albul și negrul ușurându-se în felul acesta ornarea sălii înaintea organizării nunții. Copii invitaților la nuntă se vor simți și ei în al nouălea cer în spațiul de joacă special creat în exteriorul restaurantului.

            Restaurantul La Cuib www.salinuntiarad.ro  vă așteaptă în Arad ca să organizați cea mai frumoasă nuntă a dumneavoastră. Acest restaurant are o sală mare pentru aproximativ 100 de nuntași. Personalul acestui restaurant este foarte cald și îngăduitor cu toți clienții de aceea aici veți organiza cea mai frumoasă nuntă.

            O sală deosebit de selectă pentru organizarea nunților este Restaurantul Casa Verde www.salinuntiarad.ro .Această sală are aproximativ 90 de locuri  și este decorată în culori de crem și de alb care intră adesea în contrast cu plăcile de marmură care acoperă dușumeaua restaurantului. Acest restaurant este foarte renumit pentru mâncărurile deosebite și poate să fie o alegere bună pentru organizarea unei nunți perfecte. Mai mult invitații veniți obosiți din alte localități vor putea să fie aici cazați la acest restaurant fără probleme.

            În aceste săli și restaurante din Arad dumneavoastră veți putea organiza o nuntă frumoasă și perfectă care vă va rămâne în amintire peste zeci de ani.

 

 

 

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}