Echipa Tempera Advertising comercializeaza si personalizeaza pungi de hartie pentru cadouri. Cartonul este de cea mai buna calitate si este plastifiat si lucios si se imprima perfect serigrafic. Pentru maner se utilizeaza snururi textile albe.

Putem sa realizam pungi de mai multe marimi pentru cadouri, in urmatoarele nuante: rosu, albastru, alb, argintiu si auriu si personalizarea se va putea face pe o fata, fata verso sau se poate realiza cu orice culoare inclusiv cu auriu sau cu argintiu.

In mod suprinzator pungile cadou personalizate se numara printre cele mai eficiente si mai accesibile mijloace prin care se poate face promovarea. Este adevarat si ca metoda e mult mai putin conventionala insa poata ca din motivul acesta exista mai multe sanse de a reusi. In prezent pentru intreprinzatori, lucrurile merg mai greu decat in urma cu un deceniu.

Indiferent care sunt cauzele care ingreuneaza o afacere in mai mute cazuri responsabilitatea apartine marketingului si strategiilor de promovare pe care le alegem.

Cele mai practice si cele mai ieftine idei care vor reusi sa puncteze obiectele stabilite sunt publicitatea cu pungi cadou. Utilizand tehnicile flexografice acestea pot sa fie imprimate pe amandoua fetele sau doar pe una.

Cea mai practica si mai ieftina idee care va putea sa puncteze obiectele stabilite este publicitatea utilizand pungile cadou.

In linii mari tot ceea ce va trebui sa faceti e sa transformati pungile cadou in suporturi ideale pentru reclamele interesante care lanseaza firma pe care o reprezentati. Nu e musai sa schimbati strategiile de marketing ci numai mijloacele pe care le utilizati.

Fara suplimente in cheltuielile cu investitiile o sa fiti surprinsi de amploarea tuturor beneficiilor pe care le obtineti. Transferul de reclame pe pungi cadou va maresc sansele de a atrage mai multi clienti si de a intensifica vanzarile spre clientii fidelizati deja.

 

E greu sa ne putem imagina un magazin fara pungi la casa.