Magazinul online Henderson pune la dispozitia romanilor oferte complete de mobilier pentru bucatarie, precum si un numar impresionant de modele de bucatarii modulare pentru cei ce nu isi doresc prea multe batai de cap cu mobilarea unei bucatarii.

In acest moment, puteti alege dintre 36 de bucatarii modulare diferite ce pot fi explorate cu ajutorul interfetei prietenoase a site-ului Henderson.

Multe dintre aceste bucatarii pot fi realizate doar printr-o comanda in prealabil, deoarece au extrem de multe optiuni de personalizare, astfel ca mentionarea unui pret depinde de extrem de multi factori individuali.

De asemenea, aveti posibilitatea incropirii unei bucatarii complete prin explorarea atenta a produselor dedicate bucatariei din categoria specificata in link, categorie ce include numeroase produse de la mese si dulapuri, pana la cele mai insignifiante elemente de vesela.

Dupa cum s-a mentionat, nu exista oferte mai complete ca modelele de bucatarii modulare de la Henderson, iar cateva dintre modelele standard, care au posibilitati extrem de reduse de personalizare costa undeva intre 10000 si 15000 de lei.

Mobila de bucatarie de la Henderson

Celelalte articole de mobila bucatarie ce pot fi explorate pe site-ul Henderson se adreseaza celor care nu considera nicioadata ca decoratiile anumitor incaperi pot fi vreodata complete sau ca vreun model dintre bucatariile modulare pot fi adecvate.

Astfel, in marea categorie de mobila pentru bucatarie, puteti gasi inafara varietatilor modulare complete, articole principale de mobila ca dulapuri sau mese, vesela si tacamuri, scaune de bucatarie printre care puteti gasi si scaune tip bar.

Henderson are o experienta deja semnificativa in comertul online cu mobila, site-ul fiind inaugurat in ianuarie 2012. Ceea ce il singularizeaza este numarul impresionant de produse pe care acesta le promoveaza si comercializeaza: peste 25000 de articole individuale de la mai mult de 300 de producatori. Astfel, puteti sa va imaginati ca mobila de bucatarie sau modelele modulare si complete in particular sunt doar o infima parte a bogatului portofoliu Henderson.