Anul 2015 vine cu o sumedenie de noutati cinematografice, filme care abia asteapta sa fie vizionate. Iata cateva dintre aceste pelicule si ce trebuie sa stii despre ele.

De ce eu,  printre noutatile cinematografice ale anului cele mai asteptate

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015 a fost De ce eu, in regia lui Tudor Giurgiu. Aceasta noutate cinematografica a anului este inspirata dintr-o poveste reala, de aceea tine spectatorii in suspans pana la ultima secventa. Este o noutate cinematografica de exceptie, care merita sa fie vazuta la cinematograf.

In rolul principal se afla tanarul  procuror Cristian Panait, care se loveste de nenumarate dificultati in investigarea unui caz de coruptie.  Un alt film romanesc care se afla printre noutatile cinematografice ale anului este Aferim.  Pelicula spune povestea lui Costandin, un zapciu din secolul 19, care are sarcina de a prinde un sclav rom fugit de la curtea unui boier. Este o redare perfecta a situatiei de atunci.

Alt Love Building, alt film asteptat

Printre noutatile cinematografice ale anului se numara si  Alt Love Building, un film a carei actiune are loc undeva la munte. Totul se petrece cu cateva zile inainte de inceprea anului nou, dupa sase luni de la debutul unei tabere de reparat relatii, Love Building.  In film se va spune povestea a noua cupluri cu probleme. Pelicula face parte din noutatile cinematografice ale anului care va face placere multor iubitori ai filmului.

Printre noutatile cinematografice ale anului se numara si pelicule precum Everyl, The Stanford Prison Experiment, Poveste de Dragoste, Home Sweet Hell,  Meru, dar si Rambo V. Cu siguranta vei gasi printre aceste pelicule si una care sa iti faca o deosebita palcere. Intotdeauna un film este o modalitate perfecta de relaxare, care sa reuneasca prieteni si familii. Filmele sunt pline de povesti interesante, de suspans, de actiune, dar si de romantism. Adica sunt pentru toate gusturile. Un bilet la cinematograf costa in jur de 30 de lei.