Noul ceas gps batrani D99

ceas gps batrani

Cu totii ne dorim ca cei mai invarsta de langa noi sa imbatraneasca fara probleme, chiar sanatosi si sa isi duca frumos viata la bun sfarsit.

Insa de cele mai multe ori nu este asa si batranii au nevoie de ajutorul nostru atunci cand se apropie de sfarsit.

Poate una dintre cele mai dificile boli alea varstnicilor este Alzhemer sau boala uitarii.

Aceasta boala se caracterizeaza in principal prin pierderea memoriei, dementa sau tulburari cognitive. In Statele Unite ale Americii peste 5 milioane de persoane cu varsta peste 65 de ani sunt diagnosticate cu Alzheimer.

Pe langa bolnavii efectivi aceasta crunta boala schimba vietile a mai mult de 15 milioane de membrii ai familiilor sau ingrijitori implicati. Cheltuielile pentru acesti bolnavi sunt estimate anuala la aproape 440 de miliarde de dolari si suma va creste considerabil pana la aproape 1 trilion de dolari pana in 2050 daca nu vor fi facute progrese in aflarea cauzei sau tratamentelor.

Un mare ajutor pentru familiile celor care trec prin asa ceva este ceasul cu gps.

Fiind in principal o boala a uitarii pacientii sunt pusi de multe ori in situatia in care pleaca de acasa si nu mai stiu cum sa se intoarca. Nu isi mai amintesc nimic, nici numele de familie nici unde locuiesc sau cum au ajuns in locul respectiv.

Avand acest dispozitiv la mana familia il poate localiza extrem de usor salvand mult timp cu cautarea acestuia. In primul rand totusi este siguranta pacientului care va fi salvat astfel sa ajunga in situatii care i-ar putea pune viata in pericol.

Ceasul cu gps pozitionarea in timp real al posesorului direct pe telefonul gardianului. Acesta se comporta si ca un telefon normal avand si un buton SOS. O data apasat ceasul formeaza numarul gardianului automat intrand astfel intr-o convorbire bi-directionala exact ca la un telefon obisnuit.

In aplicatie poate sa fie setat si un perimetru de siguranta astfel ca gardianul este anuntat cand acesta este depasit. Este extrem de util atunci cand pacientul iese in fata blocului si din anumite motive se indeparteaza de casa. Gardianul afla imediat si astfel poate sa intervina rapid.

Pentru mai multe informatii despre functiile acestor ceasuri va invitam sa accesati site-ul magazinului nostru www.kidgps.ro.