rochii de clubDe foarte multe ori, in special dupa o saptamana de munca, dorim sa ne relaxam, sa ne distram in oras. Cea mai la indemana variata si simpla pe care o avem este sa participam la diferitele petreceri din cluburile aflate in oras.

Pentru multe femei, alegerea hainelor pe care le vor purta la sfarsit de weekend, poate sa devina o adevarata problema. In acest caz, cele mai la indemana tinute sunt create cu ajutorul articolelor one pice, rochii lungi sau scurte de club ori salopete intregi. Nu iti vei mai face grija cu privire la diferitele combinatii de articole pe care poti crea pentru acel outfit perfect. Cu ajutorul unui simplu dar elegant si versatil articol, imediat va prinde contur tinuta perfecta cu care vei atrage atentia.

Nu uita de elementele esentiale de nelipsit

Putem spune ca nu este de ajuns sa te limitezi la alegerea preferatei rochii de club pe care o deti in garderoba, ci mai mult, un accent in plus trebuie sa cada pe accesoriile aferente cat si asupra perechii potrivite de pantofi. De obicei, aceste elemente pot schimba drastic lookul, chiar si a unei tinute simple, transformand-o intr-una de invidiat si la moda.

Un alt sfat, pentru ca tinuta ta sa straluceasca, este de a asorta la randul lor, accesoriile cu pantofii, cat si cu alte elemente pe care le mai porti, cum este si in cazul plicului sau a gentii. Astfel, vei putea crea o armonie intre rochia de club pe care o vei purta, accesorii si stilul pe care doresti sa-l afisezi.

Noua colectie la moda de rochii de club

Cum pana acum am tot vazut nenumarate piese vestimentare iar diferitele stiluri nu au cunoscut diferente drastice, in mai urmatoarea perioada, specialistii, acei designeri si persoane impatimite din lumea modei, recomandam sa alegem ineditul si extravagantul.

Cele mai noi si dorite modele de rochii de club vor fi mult mai sexi si feminine, lasand la vedere mai mult, cu decoltee generoase si bucati lipsa de material. Nonconformistul joaca un rol important si aparent, este destul de apreciat de foarte multe femei.