Cel mic este pe drum si acest lucru este, fara indoiala, un prilej de bucurie pentru familie. Acest moment, insa, da adevarate batai de cap, avand in vedere ca trebuie sa ne pregatim temeinic pentru venirea pe lume a celui mic prin achizitionarea a o serie de elemente destinate pentru aceasta. Elementul cel mai important, care adesea ne pune in adevarate dificultati atunci cand il alegem, este caruciorul pentru copii.
Alegerea nu ar fi o misune atat de grea daca acestea ar fi toate construite dupa acelasi model si avand acelasi nivel de siguranta. In realitate insa lucrurile sunt complet diferite, iar pe fondul numarului mare de modele, culori si functionalitati, alegerea caruciorului pentru copii devine o adevarata aventura. BeKid, magazinul online cu produse pentru copii ne sfatuieste cu privire la aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand vrem sa achizitionam caruciorul pentru copii.
Cel mai important aspect pe care va trebui sa il transformam intr-o adevarata prioritate este cel legat de nivelul de siguranta al caruciorului. Astfel, inainte a-l achizitiona pe primul care il vedem, va fi nevoie sa facem o serie de verficari cu privire la calitatea materialelor din care este confectionat. Cu alte cuvinte, manerele trebuie sa fie stabile si sa nu se indoaie usor atunci cand asupra acestora actioneaza o greutate ceva mai mare. Un alt aspect important tot din acest punct de vedere sunt centurile de siguranta de care dispune un carucior. Acestea trebuie verificate in detaliu pentru ca cel mic sa nu le poata desface cumva din greseala. In plus, verificati ca acesta sa nu aiba colturi in care cel mic se poate rani.
Franele sunt, de asemenea, aspecte extrem de importante pentru un carucior. Testati daca acestea reusesc sa tina caruciorul pe loc pe o suprafata ceva mai plana. Aceasta este menirea lor in principiu si nu aceea de a tine caruciorul pe o panta abrupta.
Manevrabilitatea poate, de asemenea, face diferenta dintre un carucior de calitate si unul slab calitativ. Inainte de a-l achizitiona insa este recomandat sa verficam modul in care merge chiar in incinta magazinului respectiv. Daca acesta poate fi manevrat cu  usurinta cu o singura mana, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.

Carucioare copii – Bekid.ro

    Simultan, puteti avea in vedere si achizitionarea de accesorii precum pelerina de ploaie sau diverse cosulete pentru a transporta obiectele bebelusului atunci cand iesim cu el la plimbare. In cazul in care optati pentru varianta de achizitionare de a carucioarelor online, aveti in vedere optarea pentru magazine serioase care pun pret pe calitate.