Sezonul cald se apropie cu pasi reprezi iar acest lucru inseamna ca vom fi inca odata nevoiti sa inlocuim anvelopele de iarna cu cele de vara. Cu toate ca acest lucru nu ar trebui sa mai reprezinte o noutate pentru niciun conducator auto, trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca acum reprezinta momentul oportun sa inlocuim vechile anvelope cu un set nou care sa ne ofere performante mult mai bune. Achizitia anevelopelor insa este una capitol care nu am putea spune ca ne place in mod deosebit avand in vedere ca pe langa aspectul financiar trebuie sa facem si o alegere cat se poate de inspirata in privinta calitatii.

Atunci cand vorbim despre anvelope, trebuie totusi sa admitem faptul ca astazi avem acces la o gama extrem de diversificata de astfel de produse, mai ales in situatia in care luam in calcul si faptul ca acestea pot fi achizitionate si prin intermediul magazinelor online de profil. Un astfel de magazin este si https://www.pneunet.ro/ . Iata insa cateva aspecte la care trebuie sa fim atenti atunci cand vrem sa facem o alegere inteleapta in acest sens.

Calitatea, cel mai important criteriu de selectie.

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem anvelope este fara indoiala calitatea acestora. Desi este extrem de dificil sa ne dam seama de calitatea unor anvelope atunci cand le achizitionam online, putem solicita magazinului cu pricina codul DOT al anelopei sau putem pur si simplu sa ne lasam ghidati de reputatia online a respectivului magazin.

Evita preturile care sunt exagerat de mici.

Chiar daca pretul este un factor cu o importanta majora atunci cand vine vorba despre achizitii, cert este faptul ca un pret foarte mic in cazul unei anvelope nu poate fi un indiciu pentru calitate. Chiar daca online avem posibilitatea de a achizitiona anvelope la preturi avantajoase gratie promotiilor periodice, un pret exagerat de mic poate insemna o anvelopa uzata sau cu diverse defecte, greu vizibile cu ochiul liber.

Nu cumpara anvelope second hand.

Chiar daca preturile anvelopelor second hand sunt extrem de tentante, este de dorit sa se evite achizitionarea acestora daca scopul pentru care le achizitionam este siguranta si performanta. O anvelopa uzata prezinta un risc real, mai ales in conditii de mediu nefavorabile.

 

www.pneunet.ro este un magazin online care comercializeaza o gama diversificata de anvelope de calitate si care provin de la cei mai importanti producatori din lume.