Din motive de costuri, am fost obisnuiti sa credem ca becurile LED sunt o tehnologie folosita doar la iluminatul ceasurilor electronice, a aparatelor electrocasnice si a televizoarelor. Cercetarile permanente in domeniu au permis constructia unor tehnologii de iluminat tot mai performante, astfel ca dupa becurile incadescente si cele cu halogen, becurile cu LED sunt astazi cea mai performanta aplicatie in domeniu.

Argumentul succesului tehnologiei cu LED sta nu numai in caracterul ecologic si consumul redus de electricitate, ci si in versatilitatea acestei tehnologii, adaptabila pentru a ilumina aproape orice suprafete, zone sau obiecte.

Dimensiunile foarte reduse ale becurilor LED si rezistenta lor deosebita in raport cu fragilitatea becurilor incandescente a lampilor cu halogen, le recomanda pentru cele mai pretentioase aplicatii de iluminat arhitectural, indutrial sau casnic-deocorativ.

Astfel, vom gasi solutii excelente de iluminat cu LED pentru magazine, cladiri de institutii, poduri, fadade, reclame luminoase, hoteluri si restaurante, cazinouri, spitale, cladiri de utilitate publica, cluburi si baruri, iluminat decorativ de interior, etc.

Apeland la o echipa de specialisti in domeniu, care au construit o oferta completa de solutii de iluminat cu tehnologie LED, veti putea accesa cele mai potrivite solutii de la o serie de producatori renumiti la nivel mondial, la preturi rezonabile si cu rezultate deosebite din punct de vedere al fiabilitatii si calitatii.

Va oferim toata gama de spoturi cu LED, becuri si benzi cu LED, aplice, proiectoare, reflectoare, tuburi, panouri, si lampi cu LED precum si accesoriile acestora astfel incat puteti sa iluminati orice aplicatie de interior sau exterior precum si destinatii speciale (iluminat artistic, de mobilier, etc. ).

Beneficiati de garantia calitatii dovedite de producatori de presitigiu, investiti o suma acceptabila pe care v-o puteti permite si beneficiati de economii de costuri si de solutii adaptabile exact pe nevoile dumneavoastra, indiferent ce doriti sa iluminati sau in ce conditii.