Stiti exact cum vreti sa arate ziua cea mare si aveti deja sute de idei gata sa le implementati? Nici noi nu am avut.

Vizitati Pinterest, setati-va un panou de control denumit “Planificarea nuntii” (il puteti seta privat daca doriti), si incepeti cautarile pentru inspiratie. Sunt sanse sa va blocati la unele localuri superbe si sa va faceti ideea localului pe care il doriti. Daca va blocati pe ideea unei nunti la malul marii sau petreceri de nunta in hambar, ascultati subconstientul si cautati localuri ce se potrivesc acestor categorii.

Cereti sfatul organizatorilor de nunti locali

Daca stiti deja unde vreti sa va casatoriti, dar aveti probleme in gasirea localului potrivit, de ce nu cereti ajutorul organizatorilor de nunti? In fond, acestia au experienta necesara, lucrand in cadrul multor localuri de nunti si va pot sugera cateva pe care nu le-ati descoperit.

Deveniti hartuitori

Ati gasit localul potrivit? Transformati-va intr-un hartuitor media. Cautati online alte nunti care au avut loc in cadrul aceluiasi local – deseori acestea vor fi gasite pe blogul fotografilor de nunti. Derulati si cautati hashtag-uri pe care le puteti urmari pe Instagram (deseori cuplurile vor insemna pe un semn care ajunge in fotografiile de nunta). Astfel, veti avea o vedere mai personala a localului, prin ochii unui oaspete.

Stabiliti clar cat de flexibili sunt reprezentantii localului

Daca v-ati decis asupra unui furnizor de catering pentru ziua cea mare, nu are sens sa vizitati locatii care impun anumiti furnizori. Cereti informatii despre flexibilitate inainte de a face o vizita. Este permis lucrati cu proprii dumneavoastra furnizori? Puteti orna locatia cu obiecte facute de mana? Puteti aduce alcool produs bio sau este nevoie sa il cumparati prin intermediul furnizorului? Toate acestea trebuiesc luate in considerare cand alegeti localul.

Pregatiti-va pentru vizita

Sunt sanse sa vizitati cateva locatii diferite inaintea alegerii celei potrivite. Pentru a evita o mare confuzie, va sugeram sa va pregatiti putin inainte de vizita. Un bun sfat este sa faceti fotografii ale localului – cu siguranta nu trebuie sa va bazati pe memoria dumneavoastra pentru a tine minte fiecare element unic al fiecarui local.

Cercetati blogurile de nunta

 

Blogurile de nunta sunt o sursa foarte buna de inspiratie cand vine vorba de gasirea localului pentru nunta. In plus, ca si bonus, bloggerii caracterizeaza doar nuntile reusite, asadar veti vedea localurile in toata splendoarea lor.

 

In cazul in care articolul vi s-a parut interesant, puteti accesa Salinunta.net . Veti putea citi si alte articole care abordeaza acelasi subiect pe acest website.