specialistii in amanet auto va vor oferi o evaluare tehnica a masiniiMasina ocupa un loc special in vietile oamenilor, aceasta fiindu-le de mare folos. Toti folosim masina sa parcurgem distante mari sau, pur si simplu, pentru ca ne grabim catre undeva. Probabil nu v-a trecut niciodata prin gand ca masina dumneavoastra v-ar putea aduce castiguri financiare mari, excluzand, insa, varianta vanzarii acesteia. Este posibil! Prin serviciul de amanet auto, poti obtine imprumuturi substantiale, girand chiar cu masina ta!

Pentru sceptici, trebuie sa spunem ca serviciul de amanet auto este 100% legal! Din pacate, nu sunt multe case de amanet, care ofera clientilor lor serviciul de amanet auto, acesta fiind inca nou. Casele de amanet care ofera acest serviciu, de cele mai multe ori percep comisioane foarte mari, care fac ca amanetul auto sa para o afacere deloc profitabila.

Noi iti recomandam serviciul de amanet auto oferit de Gold-Amanet!

Despre Gold-Amanet

Gold-Amanet este una dintre cele mai bune case de amanet din Bucuresti, bucurandu-se de o notorietate uimitoare! Ceea ce diferentiaza Gold-Amanet de restul caselor de amanet din zona sunt profesionalismul, servicii de calitate si, poate cel mai important, comisioane avantajoase pentru ambele parti- atat pentru clienti, cat si pentru casa de amanet.

Echipa Gold-Amanet este formata de profesionisti in amanetul auto, care promit calitatea si promptitudinea serviciilor oferite.

Cum functioneaza amanetul auto?

Amanetul auto este un serviciu usor si rapid, in ciuda a ceea ce probabil va asteptati. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati documentele, care dovedesc ca sunteti proprietarul masinii, sa va urcati in autoturism si sa veniti la Gold-Amanet. Aici, solicitati serviciul de amanet auto si lucrurile se pun in miscare!

Unul dintre specialistii in amanet auto va vor oferi o evaluare tehnica a masinii. Aceasta etapa a amanetului auto este obligatorie si necesara, in utma ei hotarandu-se cati bani iti revin tie.

La Gold-Amanet, prin amanetul auto, beneficiezi de imprumuturi incredibile, care pot ajunge pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale.

Intra pe www.gold-amanet.ro si vei descoperi mai multe detalii!