Dispozitivele mobile, in special telefoanele inteligente au devenit un stil de viata pentru omul modern avand in vedere ca utilizam aceste dispozitive pentru numeroase actiuni pe care le intreprindem in viata de zi cu zi. Cu toate ca dispozitivele mobile moderne au o rezistenta net superioara celor clasice, nu de putine ori avem surprize neplacute atunci cand le scapam pe suprafete dure. Cea mai buna metoda de a ne pastra dispozitivele in stare perfecta de functionare este fara indoiala folia de protectie.

Foliile de protectie dar si husele pentru telefoane se regasesc astazi intr-un numar deosebit de mare daca luam in calcul faptul ca acestea pot avea diferite forme, culori dar chiar si functionalitati. Cea mai diversificata gama de folii de protectie si huse pentru telefon se regasesc in cadrul magazinului www.smartprotection.ro. In aceasta perioada aveti posibilitatea de a achizitiona foliile de telefon preferate la preturi cu totul si cu totul speciale.

Una dintre cele mai populare folii de protectie pentru dispozitivele mobile este fara indoiala cea pentru faimosul Samsung Galaxy S6 Edge. Acest dispozitiv popular a reusit fara indoiala sa ne impresioneze prin ecranul sau curbat, insa in acelasi timp acest lucru a transformat acest dispozitiv intr-un element destul de vulnerabil la socuri si zarieturi. Aceste aspecte insa nu mai reprezinta o problema pentru dispozitivul tau daca alegi folia de protectie Clasic Smart Protection pentru Samsung galaxy S6 Edge. Unul dintre avantajele majore ale acestei folii se datoreaza faptului ca aceasta reuseste saacopere intreaga suprafata de ecran a telefonului, fara a mai fi necesar sa o decupati dumneavoastra. In acest fel, dispozitivul dumneavoastra va beneficia de protectie totala.

Datorita faptului ca acest tip de folie este departe de a fi una clasic, un amanunt pe care merita sa il mentionam este faptul ca aceasta dispune de proprietati de regenerare. Ce inseamna acest lucru este faptul ca aceasta folie revolutionara se va regenera in mod autiomat in cazul in care pe suprafata acesteia apar zgarieturi fine. In aceste conditii, telefonul dumneavoastra va arata mereu ca unul nou, chiar si dupa perioade indelungate de timp. In plus, folia dispune de transparenta 100%, ceea ce va ofera o claritate exceptionala.


 

Folie Iphone – Smartprotection.ro

www.smartprotection.ro este un magazin online in cadrul caruia aveti posibilitatea de a regasi cea mai diversificata gama de de folii de protectie pentru telefoane, precum si o diversitate de accesorii menite sa ofere protectie dispozitivelor dumneavoastra mobile.