Flyerele sunt elemente de publicitate eficiente pentru afacerea pe careo aveti. Pentru ca menirea lor sa fie indeplinita este necesar sa aveti in vedere mai multe caracteristici importante si anume calitatea pe care textul o are, calitatea pe care materialele si pozitionarea textului pe flyere o au, acestea fiind numai cateva din caracteristicile foarte importante. Calitatea materialelor si textelor si pozitionarea textelor pe flyere sunt elemente de care ar trebui sa tineti cont in general in legatura cu printurile.

In primul rand este foarte important sa fiti scurti si concisi. Pentru ca in prezent avem reclame la fiecare colt, indiferent ca sunt sub ofrma de afise sau panouri, atentia publicului este destuld e usor de castigat dar poate sa fie pierduta la fel de usor.

Aveti grija si ca seturile de flyere sa contina mesaje scurte dar clare si cat mai simplu de descifrat si de retinut. Acesta nu trebuie sa cuprinda toata istoria companiei ci doar informatiile esentiale. In caz ca persoanele sunt interesate vor vrea mai multe informatii pe care le vor gasi pe site sau la un numar de telefon ori o adresa de mail.

Utilizati si un slogan cat mai atractiv. Noi va recomandam sa folositi un slogan atragator pentru flyerele pe care le aveti. Acesta trebuie sa fie interesant si sa va reprezinte cat mai bine afacerea. Din slogan clientul va trebui sa inteleaga si ce servicii ofera compania.