1. Ce caracteristici trebuie să numere articolul pentru a fi postat pe directorul ProAdvert?

Să fie unic, original şi redactat pentru cititor, nu pentru motoarele de căutare.

2. Câte link-uri pot fi inserate într-un articol?

Maxim trei linkuri, astfel: pentru introducerea unui singur link articolul trebuie să numere cel puţin 250 de cuvinte; pentru inserarea a două linkuri – minim 450 de cuvinte, iar pentru inserarea a trei link-uri, articolul trebuie să depăşească 700 de cuvinte.

3. Am voie să postez un articol publicat, în prealabil, pe o altă pagină de internet?

În nici un caz (vezi prima întrebare). Administratorii platformei ProAdvert vor verifica unicitatea articolului dumneavoastră şi, dacă se dovedeşte că a mai fost publicat pe un alt site – articolul va fi şters.

 4. De ce nu mi-a apărut articolul când am dat click pe „Publică”?

Articolul este reţinut pentru verificare. Odată ce ne-am convins că respectă regulile (vezi #1), articolul va fi publicat. Evident, un articol încărcat la 23:58 nu va putea fi publicat la ora 00:01 a zilei următoare. De asemenea, după ce verificăm articolul şi îl publicăm, îţi vom trimite un mail de confirmare.

5. De ce este important ca adresa de mail aferentă profilului meu să fie reală?

Pentru că este posibil să te contactăm prin intermediul mailului menţionat de tine. De fiecare dată când vei posta articole pe acest site, îţi vom trimite manual o confirmare prin mail prin care te înştiinţăm că acestea au fost sau nu publicate. Iar dacă nu vom publica articolul tău, îţi vom explica într-un mail motivele. Am renunţat să mai trimitem mailuri de confirmare pentru că, atunci când am sesizat nereguli şi am încercat să le îndreptăm prin contactarea autorilor, feedback-ul a fost inexistent. Astfel, efortul investit în trimiterea mailurilor cu link-urile aferente articolelor şi url-uri de pe reţelele de socializare unde au fost promovate nu îşi avea/are rostul. Cu toate acestea, articolele vor fi aprobate în timp foarte scurt ca şi până acum, respectiv vor fi promovate pe Facebook, Twitter şi Google+.

6. Cum pot să inserez imagini in articolul meu?

Poţi insera imagini pentru care ai o adresă directă (URL). Foloseşti URL-ul imaginii în dialogul de inserare de imagine.

7. Am o întrebare, o problemă, o sugestie. Cum vă contactez?

Prin pagina de contact. Mesajele ne parvin prin e-mail.