Pregatesti organizarea unui dormitor copii? Atunci, acest articol este exact ceea ce iti lipsea… Majoritatea dintre noi, stam la bloc…Stim…Ne confruntam cu spatiu putin…Dar, exista solutii! Iata ce te sfatuiesc specialistii nostri!

Chiar si un dormitor copii care seamana mai mult a debara poate arata bine. Si chiar si aici poti castiga spatiu daca inveti sa-l folosesti cat mai bine.

Iata cateva idei:

    1. 1.    Un pat sub care poti aseza cutii pentru depozitare te ajuta sa ascunzi pilote, perne sau orice altceva ai nevoie. De asemenea, poti alege un pat care sa fie prevazut cu un raft dedesubt. 


Intra pe site pentru a vedea ce modele de dormitor copii am adus, la preturi irezistibile! Transport in toata tara! Livrare 1-3 zile!  1. 2.    Foloseste peretii. Fixeaza rafturi pe pereti, de la tavan si pana aproape de podea, pentru a-ti depozita tot felul de obiecte, de preferat ascunse in cutii pentru depozitare decorative. Cele impletite, din ratan sau bambus ofera un aer natural si usor exotic incaperii. De asemenea, poti imbraca cutii din carton in hartie pentru cadouri.


Intra pe site pentru a vedea ce modele de dormitor copii am adus, la preturi irezistibile! Transport in toata tara! Livrare 1-3 zile!  1. 3.    Chiar daca nu prea are ce cauta in dormitor, televizorul este o prezenta permanenta. Prin urmare, un suport de perete pentru acesta te ajuta sa economisesti si mai mult spatiu.


Intra pe site pentru a vedea ce modele de dormitor copii am adus, la preturi irezistibile! Transport in toata tara! Livrare 1-3 zile!   1. 4.   Pentru ca este o camera pentru copii, cosurile fixate direct pe perete ajuta la asezarea in ordine a jucariilor, evitand dulapurile mari, care ocupa mult spatiu.


Intra pe site pentru a vedea ce modele de dormitor copii am adus, la preturi irezistibile! Transport in toata tara! Livrare 1-3 zile!
  1. 5.    Prelungeste-ti patul cu o banca sub care sa asezi cutii pentru depozitare sau un cufar peste care sa asezi o mica saltea confortabila. Astfel, ai un loc pe care sa te asezi, dar si un mic dulap in care sa ascunzi diverse obiecte.


Intra pe site pentru a vedea ce modele de dormitor copii am adus, la preturi irezistibile! Transport in toata tara! Livrare 1-3 zile!  1. 6.    Transforma tablia patului intr-un raft, pentru a evita aglomerarea spatiului cu o noptiera.


Intra pe site pentru a vedea ce modele de dormitor copii am adus, la preturi irezistibile! Transport in toata tara! Livrare 1-3 zile!

Daca vei tine, cat de cat cont de aceste sfaturi, copilul tau va avea destul spatiu in propriul dormitor copii, in plus, iti oferim componente de mobila ajutatoare: commode, bancute cu spatiu pentru depozitare, sifoniere bine compartimentate.

Le poti vizualiza pe www.magazinepentrucopii.ro !

 Sursa pozelor: Pinterest