Storcatoarele Hurom sunt unele din cele mai bune si cunoscute storcatoare de fructe si legume data fiind calitatea acestora si a numarul de cumparatori multumiti de produsele marca Hurom.

Aceste storcatoare Hurom dispun de un sistem numit slow squeezing ce permite ca fructele sau legumele sa se stoarca fara frecare si fara incalzirea sucului la viteze mari, astfel stoarcerea are loc in mod natural si totodata se maximizeaza cantitatea de suc obtinuta si nu in ultimul rand se pastreaza mai multe vitamine, minerale, enzime si nu numai ceea ce inseamna un lichid mai sanatos si mai plin de vitamine pentru utilizatori.

Metode de stoarcere eficiente cu storcatoarele Hurom

Acest sistem de stoarcere ce se ragaseste la storcatoarele Hurom permite sa se extraga suc si din germei, frunze, iarba de grau si nu numai. Data fiind complexitatea sistemelor stoarcatoarelor Hurom, acestea se adreseaza celor care doresc sa isi prepare mai multe feluri de sucuri decat in cazul in care ar folosi un storcator centrifugal. De precizat faptul ca storcatoarele de fructe si legume ce folosesc stoarcerea prin razuire si centrifugare la viteze mari ce fac sa sucul obtinut sa fie unul nu foarte cosistent si cu multa spuma.

Cu ajutorul unui storcator Hurom se pot prepara multe legume precum ridiche, ghimbir, sfecla si nu in ultimul rand se obtine lapte de soia si migdale. De precizat faptul ca aceste storcatoare au doua metode de stoarcere: prin masticare si prin presare Storcatoarele Hurom zdrobesc fructele cu ajutorul axului si sunt impinse in fata unde sunt presate intre axul melcat si sita.