Cand ne pregateam de venirea pe lume a baietelului nostru, evident ca am inceput sa ne documentam cu privire la accesoriile de care avem nevoie, cum putem sa ii oferim celui mic o dezvoltare sanatoasa si care sunt principiile dupa care trebuie sa ne ghidam in cresterea prichindelului. Iar cand am inceput cumparaturile, am fost asaltati de parerile si sfaturile altor parinti, prieteni cu noi, lucru care ne-a ingreunat si mai mult viitoarea alegerea. Nu si atunci cand am ajuns in magazinul online Babyneeds, locul in care am gasit cea mai larga gama de carucioare pentru copii si de unde aveam sa alegem accesoriul de plimbare pe care il folosim deja de un an.

La ce detalii ne-am uitat inainte de a face alegerea finala?

carucioare copii

Desi ne-a fost foarte greu sa alegem din gama larga de carucioare de la Babyneeds, in final, am optat pentru unul care respecta toate cerintele care i se cer unui astfel de accesoriu pentru plimbare. In primul rand, fiindca nu avem foarte mult spatiu de depozitare la dispozitie, am luat in considerare acest criteriu si am ales un carucior care dispune de un sistem de pliere compact si performant, astfel incat carutul sa ocupe foarte putin spatiu si sa il putem lua oriunde cu noi.

In al doilea rand, fiindca plimbarile noastre aveau sa se desfasoare atat pe suprafete cu denivelari, cat si pe asfalt sau iarba, ne-am orientat catre un carucior cu roti inalte si cauciuri rezistente, care sa aiba si un sistem antivibratii. Apoi ne-am indreptat atentia catre materialele din care este confectionat sezutul si partea de scaun a caruciorului, astfel incat aceasta sa fie din materiale rezistente, impermeabile si care sa poate fi detasabile, pentru o curatare corespunzatoare. Nu in ultimul rand, ne-am indreptat atentia catre designul caruciorului, asta pentru ca suntem atrasi de nou si de tot ce este modern.

Cum am cumparat caruciorul in doar 15 minute?

Avantajul cumparaturilor online este ca poti sa consulti o gama larga de accesorii pentru cei mici in doi timpi si trei miscari. Asa am facut si noi atunci cand am intrat in magazinul online Babyneeds, locul de unde am cumparat intr-un timp foarte scurt modelul de carucior de copii la care ne gandeam de mult timp. Am fost surprinsi si de rapiditatea operatorilor din magazinul online, cei care ne-au sarit in ajutor cu sfaturi si detalii despre fiecare carucior pentru copii care ne interesa, astfel incat alegerea noastra sa fie cat mai inspirata.

Dupa ce am selectat toate campurile necesare si am notat criteriile noastre de selectie, intr-un timp foarte scurt, am cumparat accesoriul de plimbare preferat, fara sa consumam energie si foarte mult timp. De asemenea, ne-am incadrat si in limitele bugetului nostru, intrucat Babyneeds are oferte la carucioare foarte avantajoase si adaptate oricaror preferinte ale clientilor. Transformati fiecare plimbare intr-o placere si alegeti si voi unul dintre performantele carucioare de la Babyneeds!