Oferta CePortiAzi curele, genti, sepci si caciuli pentru barbati dovedeste ca domeniul accesoriilor destinate barbatilor este in continua crestere, cu toate ca nu se poate inca vorbi despre o comparatie cu cel de accesorii de dama.

In momentul de fata, 41 de modele de curele barbati pot fi achizitionate prin intermediul portalului, la preturi cuprinse intre 170 si 280 RON. Daca va intrebati de ce preturile par suspect de mici, raspunsul este ca aproape toate modelele beneficiaza de o reducere de 50 la suta din pretul initial.

Producatorii de curele pe care poate ii veti recunoaste sunt Diesel, Guess, Ferre sau Geographical Norway.

Genti pentru barbati pe CePortiAzi

In prezent, exista 6 modele pentru genti barbati in portofoliul acestei platforme online de shopping, din varietatile de mana, de umar sau rucsacuri.

Aceste genti au preturi ce incep de la 211 RON si care pot ajunge pana la putin peste 400 de lei, fiind produse de brand-uri precum Diesel si Gola. Cel mai cautat produs din aceasta categorie este un model Gola de umar, care beneficiaza recent de o reducere de 57 la suta, costand 212 lei.

Caciuli si sepci pentru barbati

Aceasta categorie de sepci si caciuli barbati se afla, cel putin ca numar de produse disponibile, intre categoriile de genti si de curele.

Din punct de vedere cromatic, produsele din categoria de caciuli si sepci sunt disponibile intr-o varietate de culori – alb, albastru inchis, albastru deschis, gri, negru, portocaliu, verde, violet, sau pot fi multicolore.

Ca pret, cel mai ieftin model este o caciula Absolut Joy ce costa 36 RON (redusa de la pretul initial de 118 lei), iar cel mai scump este o sapca Levis de 214 lei, pret intreg.

Magazinul online CePortiAzi contine o multitudine de articole de incaltaminte si imbracaminte specifica barbatilor, iar chiar daca acestia se vor afla intotdeauna pe locul al doilea ca numar de optiuni, ofertele de curele, genti, sepci sau caciuli demonstreaza ca recupereaza intens decalajul.