Din diferite motive, poate fi necesar sa faceti o calatorie in Bucuresti. Fie ca vorbim de o calatorie de afaceri sau de turism, hotelul il veti alege dupa buget si localizare.

Daca bugetul este unul de 100-200 de lei pe noapte, veti putea inchiria o camera la un hotel de doua stele din Bucuresti, sau chiar de trei. 

De preferat este sa alegeti un hotel pozitionat aproape de locurile de interes pe care urmeaza sa le vizitati. Va recomandam sa cautati pe site-uri precum booking sau trivago, platforme care ofera informatii complete despre orice hotel din Bucuresti. Tot aici veti vedea si pozitionarea pe harta a fiecarui hotel, astfel va fi mai usor sa alegeti vazand pozitionarea concreta pe harta.

Dupa ce ati gasit un potential hotel care va place, verificati notele si parerile clientilor atat de pe booking cat si de pe pagina de facebook oficiala a respectivului hotel.

Pentru a economisi timp dimineata, puteti alege un hotel care are mic dejun inclus sau care ofera posibilitatea de a servi micul dejun in resturantul hotelului.

Obtineti reduceri

Nu uitati ca puteti obtine preturi reduse la cazare in mai multe situatii prin oferte speciale la cazare in Bucuresti. De exemplu, daca veniti in vizita cu un grup mare de prieteni, puteti beneficia de ofertele pentru grupuri. De asemenea daca sederea este una de durata, puteti obtine reduceri si in aceasta privinta.

Reducerile se pot cumula in cazul anumitor hoteluri iar daca veti face o rezervare cu 30 de zile inainte de sejurul dvs, veti obtine si reduceri pentru early booking. Pentru a fii siguri ca puteti beneficia de aceste reduceri, asigurati-va ca hotelul pe care l-ati ales, are astfel de oferte. 

Servicii speciale

Daca in vizita dvs veti avea nevoie de anumite servicii speciale precum spalatorie, calcatorie, printare acte, restaurant deschis non stop, parcare pazita si altele de genul, va trebui sa va asigurati ca hotelul ales, dispune de toate acestea.