Pastrarea alimentelor proaspete pentru o perioada indelungata de timp ne scuteste de neplacerea de a merge frecvent la cumparaturi si a petrece timpul la cozi. Cu noua combina frigorifica Arctic AK346NF+, veti putea mentine un nivel optim de umiditate, gratie sistemului de racire Eco Frost Free, care impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente.

Cresterea temperaturii in interiorul combinei frigorifice este impiedicata prin functia Eco Buzz, care va averttizeaza dupa un minut, daca ati inchis usa gresit sau ati uitat-o deschisa. In acest fel este evitat si consumul inutil de energie. O alta caracteristica interesanta pe care o veti intalni la combina frigorifica Arctic AK346NF+ este sistemul de iluminare Eco LED, care va ajuta sa economisiti de 7 ori mai multa energie, spre deosebire de sistemul de iluminare traditional. De asemenea, va ofera o lumina mai puternica, dar fara sa degaje multa caldura in compartimentul frigorific.

Veti putea intalni numeroase functii utile la combina frigorifica Arctic AK346NF+, care are un volum net al frigiderului de 197 litri si un volum net al congelatorului de 90 de litri. Dispune, astfel, de un display electronic, care va permite sa activati diferite functii aditionale, precum Quick Freeze, Eco Fuzzy sau Modul Economic.

Compartimentul special Multi Frost Zone poate fi utilizat pentru a congela orice tip de alimente doriti, iar tavita pentru alimente mici este extrem de utila. Functia Multi Frost va ofera functii multiple de congelare, in timp ce compartimentul Eco Fresh mentine temperatura in jurul a 0 grade Celsius. In acest fel veti putea pastra mai multe alimente sensibile, precum este carnea cruda pe care nu doriti sa o congelati sau produsele lactate. Aromele alimentelor pastrate in compartimentul Eco Fresh nu vor fi imprastiate in compartimentul frigorific.

Totodata, sistemul de racire multiflow pe baza de curenti de aer ventilati are rolul de a distribui uniform temperatura si umiditatea si de a restabili rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii combinei frigorifice. Asadar, alimentele se vor mentine proaspete pentru mai mult timp.

Compartimentul frigorific dispune de 4 rafturi din sticla securizata, impreuna cu un compartiment pentru fructe si legume, iar congelatorul este echipat cu 3 compartimente. Sunt nelipsite suportul pentru oua si tava pentru gheata. In ceea ce priveste consumul de energie, consumul energetic anual este de 333kWh, fiind o combina frigorifica din clasa A+ de eficienta energetica. Detalii despre mai multe combine frigorifice gasiti pe site-ul review-it.ro.

Cu un design simplu si functii multiple de racire, combina frigorifica Arctic AK346NF+ reprezinta o buna alegere pentru mentinerea prospetimii alimentelor.