Folositi aceste ponturi ale expertilor pentru a transforma decorul locatiei dumneavoastra de nunta dintr-unul plictisitor in ceva sensational – fara a da peste cap bugetul !

Faceti cercetari

Este tentant sa va aruncati in cumpararea oricarui lucru la prima vedere, dar incercati sa va abtineti. Faceti cercetari si luati in considerare aspectul si sentimentele pe care sperati sa le atingeti. Cititi Idei de Nunta pentru inspiratie si apoi creati un colaj (sau Pinterest) a cautarilor dumneavoastra!

Respectati bugetul

Stabiliti un buget pentru fiecare categorie de costuri si incercati sa il respectati. Deseori recuzita zilei nuntii va fi folosita doar in acea zi, dupa care nu le mai puteti folosi. Luati in considerare inchiriere unor lucruri cum ar fi vaze, felinare de vant si tacamuri pentru a reduce costurile.

Paleta de culori

Lucrati asupra aspectului paletei de culori si cautati sa o incorporate in stilul dumneavoastra. Asta va ajuta la crearea unui aspect fara cusur – de la fetele de masa la flori. Puteti chiar sa introduceti un accent de culoare .

Caracteristicile localului

Luati in considerare modalitati prin care va puteti folosi de anumite facilitati ale localului. Exista seminee sau ferestre inalte, de la podea la tavan, ce pot fi decorate?

Frumusetea florilor

Florile dramatice nu se limiteaza doar la aranjamentele florale de pe mese – luati in considerare arcadele florale, candelabrele cu flori sau o expunere larga pentru a transforma spatiul.

Panzele albe

Acestea reprezinta visul oricarui designer intrucat puteti face ce vreti cu ele – insa acestea pot fi scumpe. Pentru a reduce costurile, ganditi-va sa adaugati cateva elemente cheie pentru a transforma spatiul.

Lumineaza

Plasate strategic, proiectoarele scot in evidenta un aranjament floral sau o caracteristica si pot transforma un local. Luati in considerare iluminatul diferit al salilor pentru a le separa si a le deosebi.

De pe perete

Ati crede ca structurile verticale nu sunt foarte interesante, dar folositi-va de ele. Peretii albi reprezinta suportul perfect pentru oglinzi sau fotografii.

Detaliile tavanului

De la vaze atarnate, steaguri si lumini, exista mult mai mult spatiu pentru décor daca priviti in sus !

Simplitatea este cheia

 

Mai putin inseamna de obicei mai mult cand vine vorba de decorul localului. Cateva elemente cheie sunt mult mai bine vazute decat un décor supraincarcat, asadar alegeti cateva lucruri care va reflecta stilul pe care il doriti pentru nunta dumneavoastra.

Daca aceste 10 sfaturi vi s-au parut de folos, vizitati Salinunta.net. Veti putea citi si alte informatii utile pe acest website.