Ceas GPS copii?

ceas cu gps pentru copii

Pozitie precisa in timp real pe telefon, monitorizare spion, buton SOS in caz de urgenta,

Cam astea ar fi functiile principale ale unui ceas cu gps pentru copii.

Totusi ce este si cum functioneaza?

Arata ca un ceas obisnuit smartwatch insa in culori vii special creat pentru copii. Arata ora, data ca un ceas normal insa acesta poate indica parintilor pozitia copilului direct pe telefonul personal.

Are nevoie doar de un sim pre-pay si date mobile pentru a putea trimite pozitia catre aplicatia instalata pe telefonul parintilor.

Poate fi folosit si ca telefon, comunicare facandu-se bidirectional exact ca la un telefon pe speaker.

Asta nu este tot. Cu acest dispozitiv copilul poate fi monitorizat cu functia spion fara sa realizeze. Parintii pot asculta tot ce se intampla in jurul ceasului, putand auzi chiar si ce preda profesorul in clasa sau ce se intampla cand este sub supravegherea bonei.

Pozitia este extrem de precisa cu GPS iar pentru spatiile unde semnalul de la sateliti nu patrunde exista functia WiFi care da o pozitie precisa si in interiorul cladirilor.

Alte functii interesante ar fi urmatoarele: setarea unui perimetru de siguranta cu emitere de alerta cand este depasit, buton SOS care apasat trimite pozitia parintilor si efectueaza imediat un apel catre acestia, senzor de alerta cand este indepartat de la mana si multe altele.

Sunt foarte multe de spus despre aceste ceasuri insa cel mai bine este sa intrii la noi pe KidGPS si sa vezi oferta noastra.

Avem cea mai variata gama de produse si cele mai mici preturi de pe piata.

Spor la cumparaturi