Desi cartierul Ghencea nu este unul foarte aproape de centrul Bucurestiului, in ultimii ani ansamblurile rezidentiale si-au facut aparitia tot mai mult iar ofertele pentru locuintele din aceasta zona nu au incetat sa apara. Unul din dezvoltatorii imobiliari ce ofera apartamente in Ghencea este Novum Invest.

Acesta dispune de o experienta de 7 ani pe piata de imobiliare realizand foarte multe proiecte imobiliare de succes. Ofertele de locuinte din aceasta zona constau in apartamente cu 2 si 3 camere in Ghencea si dispun de toate conditiile pentru oricine isi doreste un nou apartament dotat cu toate utilitatile necesare. Ansamblul Prelungirea Ghencea ofera diverse avantaje printre care si faptul ca nu trebuie platit nici un comision indiferent de tipul de achizitie

Preturile unui apartament in Prelungirea Ghencea

Preturile apartamentelor din acest ansamblu rezidential din Ghencea variaza in functie de numarul de camere. Cele cu doua camere au un pret incepand de la 39.900 de euro iar cele cu 3 camere sunt disponibile pornind de la 55.900 de euro. Aceste apartamente noi de vanzare din Prelungirea Ghencea beneficiaza de compartimentare care transforma spatiul intr-unul aerisit si bun de locuit.

Finisajele acestora apartamente din cartierul Ghencea sunt de cea mai buna calitate, aceeasi situatie fiind in cazul instalatiilor sanitare si nu numai. Optiunile avute la dispozitie pentru plata sunt Cash, prin credit ipotecar sau Prima Casa.