Tehnologiile avanseaza in mod permanent in fiecare domeniu de activitate, astfel ca periodic avem acces la noi tehnologii care ne fac viata mai usoara. Sectorul IT este cu siguranta unul dintre cele mai prospere la ora actuala avand in vedere ca aceste tehnologii au devenit indispensabile pentru fiecare dintre noi, dar si pentru companii. De cele mai multe ori avem tendinta de a alerga dupa dispozitivele si produsele de top datorita faptului ca avem impresia ca acestea sunt unicele care ne pot oferi performantele de care avem nevoie, insa nu de putine ori rezultatul a fost unul dezamagitor.

 

Daca si tu te afli inca in cautarea unor calculatoare performante pentru compania ta, atunci cu siguranta este necesar sa citesti acest articol. Calculatoarele refurbished de la www.server-config.ro reprezinta fara indoiala una dintre cele mai bune solutii pe care le ai la indemana atunci cand iti doresti un calculator performant si la un pret avantajos. Daca inca nu poti lua o decizie, iata cateva motive reale pentru care sa faci o astfel de alegere.

Calculatoare refurbished – Server-config.ro

 

  1. Calculatoarele refurbished de la Server-Config sunt in proportie de 100% functionale.

Pentru ca in general ne sperie destul de mult ideea de a achizitiona un calculator refurbished, un lucru important de retinut este faptul ca acestea sunt in proportie de 100% functionale, de la cele mai mici elemente componente, pana la cele mai mari. Cu alte cuvinte, un calculator refurbished va functiona ca si unul nou, avantajul fiind in situatia data faptul ca are un pret de achizitie mult mai bun spre deosebire de varful de tehnologie care adesea ne pune in situaita de a cheltui sume importante, mai ales atunci cand vorbim despre companii.

 

    1. Calculatoarele pe care le regasesti la Server-Config apartin unor brand-uri de renume.

Toate calculatoarele din gama refurbished pe care le regasesti la Server-Config apartin celor mai importante brand-uri din lume si anume Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens, astfel ca aceste produse ne vor oferi cu siguranta performantele de care avem nevoie. Pe langa performantele excelente de care dau dovada aceste produse, acestea arata in acelasi timp si foarte bine.

 

    1. Toate produsele de la Server-Config sunt indelung testate de echipa de tehnicieni.

Inainte de a fi puse in vanzare, fiecare dintre aceste calculatoare sunt indelung testate de catre o echipa de experti care se vor asigura ca produsele functioneaza conform, astfel incat dumneavostra sa va puteti bucura de performante excelente.

 

www.server-config.ro este un magazin online unde aveti posibilitatea de achizitiona o varietate de produse precum calculatoare refurbished, imprimante refurbished, precum si monitoare sau servere refurbished.