Serviciile de amanet au devenit, in timp, solutia la indemana oricui pentru obtinerea unui imprumut substantial, care sa te ajute sa treci peste perioadele de criza financiara.

La Gold-Amanet beneficiezi de o gama completa de servicii de amanet- amanet auto & moto, amanet aur & argint, amanet electronice s.a.m.d.

Gold-Amanet- casa ta de amanet de incredere

Gold-Amanet este una dintre cele mai serioase case de amanet din Bucuresti. De la infiintare si pana astazi, Gold-Amanet s-a bucurat de un renume mare printre clientii sai. Recomandandu-se prin calitatea serviciilor, eficienta si profesionalism, Gold-Amanet a devenit alegerea multora dintre cetateni.

Venind ca alternativa a serviciilor bancare de obtinere credit, serviciile Gold-Amanet se caracterizeaza prin justete si rapiditate uimitoare.

Amanetul auto in Bucuresti

Serviciul de amanet autoturisme Bucuresti oferit de Gold-Amanet este unul dintre cele mai avantajoase servicii de acest tip. Pentru a beneficia de amanetul de autoturisme Bucuresti, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli si rapizi. La incheierea contractului de amanet autoturisme in Bucuresti primesti suma promisa pe loc, fara niciun alt fel de obligatie.

In primul rand, pentru a fi beneficiarul serviciului de amanet autoturisme in Bucuresti, trebuie sa fii detinatorul de drept al unui automobil. Gama de masinii admisa prin amanetul de autoturisme Bucuresti este extinsa, important este ca automobilul sa fie functional.

Pasul doi presupune ca tu sa te prezinti cu masina la sediul Gold-Amanet. Aici, unul dintre expertii in amanet autoturisme Bucuresti, iti va oferi o evaluare tehnica gratuita. Evaluarea tehnica din cadrul amanetului de autoturisme Bucuresti se face tinand cont de marca autoturismului, modelul acestuia si gradul de uzura.

In urma evaluarii, specialistul Gold-Amanet iti ofera un pret, care poate atinge pana la 75% din suma estimata a masinii tale. Ultimul pas al amanetului de autoturisme Bucuresti, presupune incheierea contractului si primirea sumei de bani promise.

 

Vino la Gold-Amanet si bucura-te de imprumuturi cu adevarat substantiale!