Băița bebelușului poate fi un subiect delicat, mai ales pentru părinții aflați la primul copil. Ce produs este recomandat pentru păr și scalp, ce să aplicăm dacă bebelușul nu prea are păr (foarte mulți bebeluși fie se nasc fără păr, fie au o perioadă în care le pică părul cu care s-au născut), cât de des trebuie spălat copilul pe cap, în ce poziție trebuie ținut la baie, cum să îl facem să îi placă băița etc.?

Sunt foarte multe întrebări pentru care veți găsi un răspuns chiar pe cont propriu, prin ceea ce faceți zi de zi, descoperind nevoile copilului vostru. Dar sunt și întrebări la care vă pot răspunde direct specialiștii, oferindu-vă soluții dermatologice sigure pentru o piele sănătoasă și perfect protejată.

Scalpul bebelușului este la fel de delicat precum întreaga lui piele și are nevoie de o igienă dedicată, care să respecte nevoile sale speciale și să protejeze filmul hidrolipidic, tocmai de aceea este recomandat un șampon care conține doar ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic, un produs creat pentru igiena bebelușilor și copiilor.

Sampon pentru bebelusi si copii, ABCDerm, 200 ml, BiodermaRecomandarea noastră: ABCDerm Șampon 200 ml – un șampon special formulat pentru părul şi scalpul delicat al bebeluşilor şi copiilor mici. Grație ingredientelor atent selecționate, acesta curăță delicat și eficient, dar și protejează echilibrul părului și scalpului datorită bazei sale de curățare. În plus, grație formulei fără lacrimi, șamponul garantează o toleranţă excelentă a pielii și ochilor, putând fi aplicat chiar și la bebelușii mai năzdrăvani, care nu stau cuminți la băiță. Părul devine mătăsos şi uşor de aranjat și pieptănat, iar băița devine pentru bebeluș și părinți un moment de răsfăț și relaxare.

Produsul este formulat conform Cartei ABCDerm privind siguranța dermatologică: doze optime și ingrediente active atent monitorizate.


Nu uita! Pentru sănătatea bebelușului tău nu uita nici de hrănirea acestuia în cel mai sănătos mod. Găsești detalii despre acest subiect aici.