romfour-turMulti romani sunt plecati in Anglia, in cautarea unui nivel de trai mult mai bun decat cel de la noi din tara. Insa, si mai multi romani raman in tara, cautand sa gaseasca cat mai multe modalitati de a tine legatura cu cei din strainatate. Serviciile de transport colete Romania-Anglia sunt unele dintre cele mai la indemana astfel de modalitati. Din pacate, insa, nu toate firmele furnizoare de astfel de servicii de transport colete Romania-Anglia dau dovada unei seriozitati, care sa se ridice la nivelul preturilor percepute. De multe ori, bunurile persoanelor care au apelat la astfel de servicii de transport colete Romania-Anglia au ajuns la destinatie deteriorate, daca nu chiar distruse.

Serviciile de transport colete Romania-Anglia oferite de Romfour-Tur sunt asemeni unei gure de aer curat pe piata serviciilor de gen. Spunem asta, pentru ca apeland la serviciul de transport colete Romania-Anglia oferit de Romfour-Tur, nu trebuie sa-ti mai faci griji in privinta pachetului tau- acesta ajunge garantat in stare perfecta la destinatie.

Romfour-Tur este o firma de transport colete Romania-Anglia, care activeaza pe piata din Romania inca din anul 2002. In cei 13 ani de activitate, firma de transport colete Romania-Anglia si-a dovedit profesionalismul si calitatea serviciilor. Acest lucru i-a adus increderea a numerosi clienti,care i-au ramas fideli pana astazi.

Un alt mare avantaj al serviciilor de transport colete Romania Anglia oferite de Romfour-Tur sunt preturile cu adevarat competitive pe piata din Romania.

Tarife accesibile oricui!

Tarifele serviciilor de transport colete Romania-Anglia, oferite de Romfour-Tur, sunt, dupa cum am spus, extrem de avantajoase. Pentru coletele depuse in statiile Romfour-Tur, pretul serviciului de transport colete Romania-Anglia este de 1,2 euro / kilogram. In cazul in care doriti ca pachetul sa fie ridicat de la o adresa data, atunci pretul este de 1,5 euro / kilogram.

Termeni si conditii

Romfour-Tur are o politica foarte stricta in ceea ce priveste continutul pachetelor transportate. Sunt interzise transporturile de substante interzise, arme s.a.m.d. In cazul in care se descopera astfel de continuturi, acestea sunt confiscate.

Mai multe informatii gasesti pe www.romfour-tur.ro.