Apartamentele din zona sectorului 1 sau din Piata Romana sunt unele dintre cele mai cautate locuinte din Bucuresti, date fiind avantajele si beneficiile acestui sector. Piata Romana este una din cele mai cunoscute zone din Bucuresti. Zona este una foarte populata, accesul catre alte zone importante ale Bucurestiului, cum ar fi Stefan cel Mare sau Piata Unirii, realizandu-se foarte usor cu autobuzul sau cu metroul 2 statii. Totodata, langa Piata Unirii se afla Centrul Vechi, o alta zona foarte populata din Bucuresti.

Prin urmare, aceste noi apartamente de lux de vânzare din sectorul 1, oferite de agentia imobiliara The Concept, sunt localizate într-o zonă centrală a Bucureștiului, într-un ansamblu rezidențial, situat aproape de Piața Romană, pe str. Ion Slatineanu, nr. 21, sector 1. Vecinatatile acestor apartamente din zona Piata Romana sunt reprezentate de Academia de Studii Economice , Cambridge School, hotelul Howard Johnson, British Council, dar si Spitalul Gr. Alexandrescu.

Apartamente noi în Piata Romana, sectorul 1

Acest ansamblu rezidential Dorobanti Luxury Apartments dispune de apartamente cu 2 camere cu 68 de metri patrati. Alte facilitati oferite de aceste apartamente noi din sectorul 1 sunt reprezentate de: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan tip low-e, centrala termica, aer conditionat, sala de fitness. Doamnele se pot rasfata la centrul SPA disponibil in ansamblu rezindential, dar si in salonul de infrumusetare de la parterul ansamblului.

Ca modalitate de plata, trebuie platit un avans de 20% iar restul de 80% la finalizare. Ansamblul Rezidential Dorobanti Luxury Apartments iti ofera caminul mult visat intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea constructiei si a finisajelor. Ansamblul Rezidential dispune de sala de fitness si SPA, facilitati de care te poti bucura din plin. Apartamentele din sectorul 1 au 2 camere și 68 de metri pătrați și sunt situate în Ansamblul Rezidențial Dorobanți Luxury Apartments, locul care vă oferă căminul de mult timp visat.

Ca puncte de reper, apartamentele noi din sectorul 1 sunt în apropiere de Piața Romană, A.S.E, Cambridge School of Bucharest, Colegiul German Goethe, Ambasada Turciei, Howard Johnson Grand Plaza, British Council și Spitalul Gr. Alexandrescu. Avansul pentru apartament este de 20% în avans și de 80% la finalizare.