V-ați gândit vreodată că majoritatea bolilor dermatologice pot fi cauzate de folosirea incorectă a produselor cosmetice? Fiindcă nimeni nu le avertizează pe doamnele și domnișoarele care le folosesc zilnic, e timpul să fie cunoscut faptul că toate cosmeticele uzuale au în compoziție agenți chimici, cei care pot avea un efect nociv asupra straturilor pielii. Un prim pas spre sănătatea stratului dermic și tratarea celor mai frecvente boli ale acestuia este înlocuirea vechilor creme și produse de înfrumusețare cu niște cosmetice bio, din magazinul online Phyt’s.

Cum puteți recunoaște cosmeticele bio?

cosmetice bioFiindcă foarte multe dintre așa-zisele magazine de produse bio nu comercializează, cu adevărat, cosmetice care au în compoziție doar ingrediente naturale, e timpul ca toate clientele să nu mai fie mințite de etichetele prefăcute și să poată recunoaște, la o primă vedere, produsele cu adevărat naturale. În primul rând, așa cum veți observa în cazul cosmeticelor bio din magazinul online Phyt’s, produsele de înfrumusețare din ingrediente 100% naturale trebuie să aibă, obligatoriu, un certificat BIO sau ECO, eliberat de un organism de control avizat în domeniu. În al doilea rând, atunci când citiți eticheta cosmeticelor bio pe care le cumpărați, nu trebuie să existe conservanți, parabeni sau fenoxietanol, dar nici alte ingrediente care au proveniență chimică. Coloranții și parfumul trebuie și ei să fie naturali, iar ingredientele active să fie bio.

Ce boli ale pielii pot fi prevenite și tratate folosind cosmeticele bio marca Phyt’s?

Fiindcă foarte multe dintre alergiile, iritațiile și coșurile de pe față provin de la utilizarea incorectă a produselor de înfrumusețare, e timpul ca vechile creme și produse cosmetice să fie înlocuite cu cele 100% naturale. Astfel, puteți împiedica agravarea unor boli precum cuperoza, acneea, înroșirea unor zone ale feței sau micile semne ale îmbătrânirii prin utilizarea unor cosmetice bio de calitate, precum cele comercializate de magazinul online Phyt’s Romania. Ai grijă de sănătatea pielii tale, începând cu rutina zilnică de înfrumusețare.

DESPRE Phyt’s Romania

Phyt’s este un magazin online de produse naturiste, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul cosmeticelor bio de înfrumusețare. Printr-o abordare revoluționară a frumuseții, magazinul Phyt’s pune la dispoziție clienților cosmetice bio faciale, corporale, pentru bărbați, de copii, cât și pentru îngrijirea părului și pentru make-up. Pentru comenzi, completați formularul online prezent pe pagina web a magazinului sau sunați la unul dintre numerele de telefon 031.43.80.666/ 0734.915.555. Îi găsiți pe cei de la Phyt’s România și la sediul societății, din Bd. Ion Mihalache, nr. 209, București, România.